Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Završen 3. Lovački malonogometni turnir Imotske krajine “Proložac 2022”

Završen je 3. Lovački malonogometni turnir Imotske krajine “Proložac 2022” Evo izvještaja:
U utakmici za 3. Mjesto sastale su se ekipe Trap Imotski i L.D. “JAREBICA” Trilj. Triljani s puno izostanaka u ekipi ipak nisu mogli parirati Imoćanima na kraju rezultat 8-1 za Trap Imotski koji osvaja 1 divljeg vepra, dok  ekipa L.D. “JAREBICA” Trilj osvaja 100 čevapa.
U finalnoj utakmici sastale su se ekipe KREŠEVNICA Veseli lovci Šestanovac i Gater konoba Sv “HUBERT” Čitluk obje ekipe su pokazale zašto su u finalu ovogodišnjeg turnira u odličnoj utakmici punoj prigoda na obje strane pobjedu ipak nosi ekipa KREŠEVNICA Veseli lovci rezultatom 3-2, te osvajaju 4 divlja vepra, dok se ekipa Gater konoba Sv “HUBERT” Čitluk mora zadovoljiti s 2 divlja vepra.
Iza finalne utakmice i dodjele nagrada za najbolje ekipe i pojedince, uslijedilo je izvlačenje tombole na kojoj je bilo 85 nagrada.
Najbolji igrač turnira:
KRISTIJAN SMOLJANOVIĆ – KREŠEVNICA Veseli lovci
Najbolji strijelac turnira sa 13 postignutih pogodatka:
MARIN TOLIĆ – Trap Imotski
Najbolji vratar turnira:
IVAN MANDARIĆ – Gater konoba Sv “HUBERT” Čitluk
Nagrada za Fair play ekipu ove godine pripala je ekipi L.U. “BENKOVAC” ovim putem  im se još jednom zahvaljujemo što su prešli tako dalek put kako bi sudjelovali na našem turniru.
Također zahvaljujemo se svim sponzorima i donatorima turnira kao i svim ljudima koji su nas podržali na bilo kakav način hvala Vam svima još jednom.
Posebno zahvala ide generalnom sponzoru OPĆINI PROLOŽAC.

Author