Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Uspješno završen 15. Memorijalni taekwondo turnir „Josip Jović“

U nedjelju 19. ožujka u dvorani srednjoškolskog centra u Imotskom održano je 15. izdanje Memorijalnog taekwondo turnira „Josip Jović“. Nastupilo je 20 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine s ukupno 441 natjecateljem. Taekwondo klub Imotski je nastupio s 43 natjecatelja u borbama i 101 u Kicku, ukupno 144 djece iz svih općina Imotske krajine. Natjecanje je krenulo u 9 sati i trajalo do 17:00, na 4 borilišta. Osim u sportskoj borbi, oni najmlađi su se natjecali i u „Kick“ disciplini. Turnir je svečano otvorio zamjenik ministra Branitelja  Dinko Tandara, a uz njega na svečanom otvorenju turnira bili su načelnik Općine Cista Provo Božo Čubić, Načelnik općine Podbablje Ivan Karin, Predsjednik  vijeća Op. Zagvozd Mate Serdarević, izbornik hrvatske seniorske reprezentacije Toni Tomas te predstavnici braniteljskih udruga.

Iz kluba se posebno zahvaljuju svim donatorima a posebno roditeljima i članovima kluba koji su pomogli u organizaciji ovog događaja, te nekoliko dana proveli u dvorani pripremajući ovu manifestaciju.

U ukupnom poretku klubova, prvo mjesto je osvojio  T.K. Marjan , drugo mjesto T.K. Imotski, a treće mjesto T.K. Monter. Također naš klub je u poretku juniora/ juniorki zauzeo uvjerljivo prvo mjesto, dok je  u poretku mlađih kadeta i kadetkinja  bio treći, a poretku kadeta/ kadetkinja prvi u B te drugi u A kadetima.

Pojedinačni rezultati:

Najbolji mlađi kadet : Ivan Marić T.K. Rugvica

Najbolja mlađa kadetkinja:  Amanda Hukić HTKD Hvojnica

Najbolji kadet: Branimir Zdilar T.K. Imotski

Najbolja kadetkinja: Daria Sučić T.K. Buško Blato

Najbolji kadet B: Luka Grabovac T.K. Gusar

Najbolja kadetkinja B:  Lara Kolovrat T.K. Imotski

Najbolji junior:  Nidal Nasser Eddin T.K. Monter

Najbolja juniorka: Anđela Brnas/Natali Tadić T.K. Imotski

Poredak klubova u Kick-u

1. T.K. Imotski

2 T.K. Poskok Posušje

3. T.K. Forteca Korčula

 

Author