Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Uspješno završen 14. Memorijalni taekwondo turnir „Josip Jović“

U subotu 02. travnja u dvorani srednjoškolskog centra u Imotskom održano je 14. izdanje Memorijalnog taekwondo turnira „Josip Jović“. Nastupilo je 19 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine s ukupno 421 natjecateljem. Taekwondo klub Imotski je nastupio s 45 natjecatelja u borbama i 93 u Kicku, ukupno 138 djece iz svih općina Imotske krajine. Natjecanje je krenulo u 9 sati i trajalo do 17:00, na 4 borilišta. Osim u sportskoj borbi, oni najmlađi su se natjecali i u „Kick“ disciplini. Turnir je svečano otvorio zamjenik ministra Branitelja  Dinko Tandara, a uz njega na svečanom otvorenju turnira bili su brat poginulog heroja Tomislav Jović,  zamjenica gradonačelnika Grada Imotskog Ana Marija Radeljić, Predsjednik  vijeća Op. Zagvozd Mate Serdarević ,  te predstavnici braniteljskih udruga.

Iz kluba se posebno zahvaljuju svim donatorima a posebno roditeljima i članovima kluba koji su pomogli u organizaciji ovog događaja, te nekoliko dana proveli u dvorani pripremajući ovu manifestaciju.

U ukupnom poretku klubova, prvo mjesto je osvojio  T.K. Imotski , drugo mjesto T.K. Poskok -Posušje , a treće mjesto T.K. Monter-Split. Također naš klub je u poretku juniora/ juniorki zauzeo uvjerljivo prvo mjesto, dok je  u poretku mlađih kadeta i kadetkinja  bio drugi, a poretku kadeta/ kadetkinja treći.

Pojedinačni Rezultati:

Najbolji mlađi kadet : NIKŠA KEŠKIĆ    T.K. Magone Livno

Najbolja mlađa kadetkinja: ANTONIJA MARJANOVIĆ    T.K. Susedgrad Sokol- Zagreb

Najbolji kadet: KRUNO LEDINA  T.K. Gusar-Omiš

Najbolja kadetkinja: PETRA JERKOVIĆ    T.K. Imotski

Najbolji kadet B: IVANO ZLOPAŠA            T.K.  POSKOK – POSUŠJE

Najbolja kadetkinja B:   ANA BAŠIĆ      T.K. POSKOK – POSUŠJE

Najbolji junior:  ANDREJ PERIĆ   T.K. Imotski

Najbolja juniorka: NIKA VUKOJA   T.K.  POSKOK – KOČERIN

Poredak klubova u Kick-u

  1. T.K. Imotski
  2. T.K. Magone Livno
  3. T.K. Poskok Posušje

Foto: Taekwondo klub Imotski

 

Author