Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

U subotu Imota Bike & Wine đir 3.0

Zahvaljujući svim sudionicima na odličnom početku prije dvije godine, pa prošlogodišnjem skromnom obilježavanju i održavanju tradicije “u obiteljskom krugu”, ove godine se ponovo vozi Imota Bike & Wine đir v3.0 (IBW 2021 – 3.0).
Dakle, svi zainteresirani na baykove i dođite pored Zelene katedrale u Prološcu Donjem 5. lipnja (subota) već od 9:15 kako bi na vrijeme preuzeli majice i pripremili se za đir.
Ovoga puta, za razliku od posljednje dvije biciklijade, ruta je isključivo nizinska i pogodna za apsolutno sve koji znaju voziti bicikl. Ruta je dužine 37 km sa 110m visinske razlike, 45% makadamska tako da se preporučuje dolazak sa MTB, trekking ili gravel biciklima.
Molimo prijavu sudjelovanja popuniti na slijedećem linku: tinyurl.com/IBW-PRIJAVA
Za sada je dovoljno da se prijavite i na vašim kalendarima zaokružite datum 5.6.2021.
Za prvih 100 prijavljenih sudionika osigurane su promotivne majice biciklijade (molimo unesite veličinu majice u online prijavi)!
Biciklijada se dijelom vozi po asfaltnim cestama koje neće u cijelosti biti zatvorene za promet, stoga vas molimo na povećani oprez, poštivanje prometnih propisa i ponašanje u koloni sukladno uputama organizatora.
Za sve sudionike biciklijade na predviđenim mjestima zaustavljanja osigurani su voda za piće kao i degustacija proizvoda vinara i vinogradara imotskog vinogorja.
Na cilju, po završetku biciklijade, osiguran je prigodan ručak za sve bicikliste.
Organizator:
TZ Imota Imotski, Udruga vinara i vinogradara imotskog vinogorja “Cvit razgovora”, “BIKE IM” Team
Opći uvjeti:
Vozači startom biciklijade usvajaju ove propozicije i voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.
Organizator zadržava pravo promjena uvjeta biciklijade bez prethodne najave.
Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina obavezno je nošenje zaštitne kacige bez koje sudjelovanje neće biti dozvoljeno.
Dobna granica:
Obzirom na dužinu rute, preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, a svi sudionici biciklijade mlađi od 14 godina mogu sudjelovati na biciklijadi samo u pratnji roditelja/staratelja.
Kotizacija:
Kotizacija u iznosu od 50 kn plaća se gotovinom prilikom preuzimanja brojeva
Preuzimanje brojeva: od 9:15 – 10:15h na startnom mjestu
Opis staze:
dužina: 37 km
uspon: cca 110 m
podloga: asfalt (55%), makadam (45%)
Mjesto održavanja:
Imotski, Proložac, Zmijavci
Datum i vrijeme održavanja:
5. lipnja 2021. god. u 10:15 h
Predviđeno vrijeme trajanja:
zavisi o raspoloženju
Kontakt:
e-mail: info@visitimota.com
bikeimota@gmail.com

Author