Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Taekwondo klub Imotski osvojio pehar na turniru u Omišu

Članovi Taekwondo kluba Imotski proteklog vikenda nastupili su na Omiš Openu na kojem je sudjelovalo 25 klubova iz Hrvatske i BiH. Organizator turnira bio je TK Gusar, a natjecanje je bilo i nacionalni kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju“. TK Imotski nastupio je s 22  natjecatelja koji su ostvarili odlične rezultate: tri prva, dva druga te sedam trećih mjesta. Ujedno je TK Imotski u ukupnom poretku kadeta i kadetkinja zauzeo drugo mjesto iza TK Marjana.

Zlato za TK Imotski osvojili su Anđela Brnas, Andrej Perić i Lucija Šuto. Srebro su osvojili Josip Katanušić i Daniela Ivkošić, a broncu Petra Gudelj, Natali Tadić, Antea Žužul, Meri Tonković, Gabriela Jerković, Petra Jerković i Martina Milardović.

Osim pehara za drugo mjesto u ukupnom poretku kadeta i kadetkinja, juniorke TK Imotski zauzele su treće mjesto u poretku juniorskih kvalifikacija, te četvrto mjesto u ekipnom poretku svih uzrasta. Pojedinačno najuspješnija je Anđela Brnas koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji -52 juniorskih nacionalnih kvalifikacija.

Author