Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

PRIPREME: Omiš bolji od Kamena, Split od Imotskog

Danas su naši nogometni klubovi igrali pripremne utakmice. Kamen iz Podbablja gostovao je u Omišu i od istoimenog protivnika izgubio rezultatom 4:1., a jedini pogodak za goste postigao je Duje Bilić. Momčad Imotskog je igrala susret sa trećeligašem RNK Split i također izgubila identičnim rezulatom 4:1, za Imoćane je zabio Ante Marinović. Vrijedi napomenuti da su domaćini mogli i do petog gola, ali je udarac sa bijele točke obranio vratar Imoćana Marko Čagalj. Inače, pohvalna je i činjenica da je za Imotski nastupilo nekoliko talentiranih juniora i kadeta, uz standardne Petra Perića i Jerka Peku, danas su igrali i Grgo Vujčić, Josip Tomas, Lovro Lelas, te Marin Kukavica.

SPLIT – IMOTSKI 4:1

SPLIT – Stadion Park mladeži. Sudac: Josip Grčić (Jasensko). Pomoćnici: Krajina i Čaljkušić.

STRIJELCI: 1:0 Šetka (17), 1:1 Marinović (30), 2:1 Veić (33), 3:1 Protega (62), 4:1 Buble (89).

SPLIT: Vojnović, Protega, Gale, Vukušić, Škare, Zebić, Mamić, Prančević, Šetka, Kukić, Veić (još su igrali: Barada, Žužul, Jelavić, Kukoč, Buble, Luetić, Radan).

TRENER: Ivan Radeljić.

IMOTSKI: Čagalj, I. Peko, Katavić, Perić, Grbavac, Topić, A. Vujčić, J. Peko, Šimić, Ljubičić, Marinović (još su igrali: I. Pijanović, N. Pijanović, G. Vujčić, Lelas, Kukavica, Kutleša).

TRENER: Ante Knezović.

Foto: NK Kamen

 

Author