Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Održano 3. kolo multisport lige Blue Red Green Lake

Prvi dan proljeća, kako i priliči, otvoren je 3. kolom Blue ° Red ° Green ° Lake – Multisport lige na biciklističkoj stazi (duljine 35 km) koja prolazi kroz imotsko polje na predjelu Vinjani Donji, Zmijavaci i Runovići.
Proljeće nam je donijelo do sada najbrojni nastup naših članova i sugrađana. Broj natjecatelja se od 1. kola (10 natjecatelja) povećao na 17. natjecatelja u ovom kolu. Čini mi se da se tek zagrijavamo, i kako budu dolazili topliji dani vjerujemo da će broj aktivnih sudionika biti sve veći. Slijedeći dobre običaje, i danas ćemo pozdraviti i zahvaliti se svim sudionicima, a posebno onima koji su danas nastupili 1. put: Bruno Kujundžić, Josip Mršić, Željko Pojatina i Ante Lelas.
I danas ćemo posebno izdvojiti i pohvaliti nastup najmlađeg i najstarijeg sudionika Zvonimira i Marina Milardovića (18g./57g.). Bravo dečki!
Rezultati 3. kola:
1. Vjeko Franceschi
2. Josip Domazet
3. Marko Šimić
Komentar:
Raste zanimanje za druženjem i natjecanjem. Do sada apsolutno najveći broj sudionika u jednom kolu te ukupno 19 natjecatelja koji su nastupili (barem jedno kolo). U ukupnom poretku Vjeko Franceschi drži sigurno 1. mjesto sa sve 3 dosadašnje pobjede. Povećava se pritisak na 3. mjesto kojeg love Ivica Divić, Brane Tadić i Mario Milas. Bit će vrlo zanimljivo i u nastavku natjecanja.
Apsolutni poredak nakon 3. kola:
1. Vjeko Franceschi / 300 bodova
2. Marko Šimić / 253 boda
3. Danijel Pezo / 239 boda
Sljedeće 4. kolo je na rasporedu 25.04.2021. na istoj lokaciji.
Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje biciklizma da se pridruže.

Author