Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Održano 2. kolo multisport lige Blue Red Green Lake

Danas se vozilo 2. kolo Blue ° Red ° Green ° Lake – Multisport lige na biciklističkoj stazi duljine 35 km. Staza prolazi kroz imotsko polje na predjelu Vinjani Donji, Zmijavci i Runovići. Na startu se tražilo mjesto više. Lijepo vrijeme i želja za druženjem bili su dodatni poticaj našim sugrađanima koji su nam se danas pridružili u još većem broju. Posebno pozdravljamo one bicikliste koji su nam se danas prvi put pridružili: Josip Domazet, Bartol Pezo, Čedo Vučković, Marin i Zvone Milardović. Danas nam je posebno bilo drago vidjeti zajednički nastup i ulazak u cilj Marina i Zvonimira Milardovića, najmlađeg i najstarijeg sudionika (18g./57g.), što je potvrda da su ovi sportovi prikladni za sve dobne skupine. Ovim putem im posebno čestitamo.
Danas smo dobili veliku pomoć i asistenciju u dijelu zapisničkog stola koji su vodili prijave i evidenciju vremena. Cure i dečki, veliko vam hvala. Na kraju, hvala svim sudionicima koji su svojim sudjelovanjem obogatili i današnje druženje i učinili ga još atraktivnijim. Veliko hvala i članovima BIKE IM, na suorganizaciji, podršci i sudjelovanju.
Rezultati 2. kola:
? Vjeko Franceschi
? Josip Domazet
? Bartol Pezo
Sljedeće 3. kolo je na rasporedu 28.3.2021. na istoj lokaciji. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje biciklizma da nam pridruže.
Izvor: Facebook Triatlon klub Imotski

Author