Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Novi voditelj nogometne škole NK Imotskog

Nogometni klub Imotski postigao je dogovor s gospodinom Mariom Kujundžićem Kuntom, UEFA A trenerom, o trenerskom angažmanu u klupskog nogometnoj školi.
Mario je u NK Imotskom proveo 15 godina, od toga 8 godina kao igrač te je za prvu momčad odigrao oko 300 utamica, od čega je u četiri sezone Klub predvodio kao kapetan prve momčadi. Kao trener nogometne škole NK Imotskog djelovao je 7 godina trenirajući sve uzrasne kategorije. Tijekom tih 7 godine nogometna škola bila je na najvišoj razini u klupskoj povijesti, samo s U16 – kadetskom momčadi osvojeno je 1. mjesto u Prvenstvu, osvojen je Kup, Prvenstvo Dalmacije te Amatersko prvenstvo Hrvatske.
Posljednjih 6 godina bavio se seniorskim nogometom kao trener seniorskih momčadi NK Kamena iz Podbablja i NK Mračaja iz Runovića. Dvije godine bio je službeni skaut HNK Hajduka za područje Imotske krajine i Zapadne Hercegovine. Iza Maria je i 5 godina selektivnih procesa HNS-a.
 Mario Kujundžić Kunta već od danas djeluje kao trener NK Imotskog, dok od petka preuzima trenažne procese u klupskoj nogometnoj školi kada u Gospinom docu započimaju pripreme nogometne škole za nadolazeću sezonu.
Nogometni klub Imotski, također, nastavlja pregovore s nizom stučnih, provjerenih i dokazanih trenerskih imena te će Klub i u sljedećim danima objavljivati dogovore o novim trenerima u nogometnoj školi NK Imotskog.

Author