Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Mlađe kategorije dubrovačkog Libertasa pobijedile Imotski, juniori Vinjana slavili u Tučepima

U utorak su se na stadionu “Gospin dolac u Imotskom odigrale dvije utakmice 2.NL Središta Split, i to pionira i mlađih pionira. Gosti iz Dubrovnika, NA Libertas bili su bolji i uspješniji u oba susreta. Mlađi pioniri su visoko pobijedili sa 14:1, dok su stariji pioniri pobijedili rezultatom 2:1. Golove za nogometaše Imotskog postigli su Domagoj Štrljić u kategoriji mlađih, te Matej Katanušić u kategoriji starijih pionira.

Obje kategorije zmijavačke Croatije gostovale su u Kninu kod nogometaša Dinare. Mlađi pioniri su poraženi rezultatom 1:0, dok su stariji također pretrpili poraz od 4:0.

Napomenimo i to da je susret starijih pionira u sklopu Druge liga pionira NSŽSD između nogometaša Vinjana i Imotskog 1991 završio neodlučenim rezultatom 2:2, a pogotke su postigli dva puta Ivan Medvidović za Vinjane, te Ivan Tomas i Filip Vujčić za NK Imotski 1991.

Što se tiče Druge liga juniora NSŽSD nogometaši Vinjana pobijedili su u Tučepima domaći Jadran rezultatom 6:1, a strijelci za goste bili su Mate Župić 3X, Matej Slišković, Ivan Pojatina i Branko Bušić

Foto: Sport Imotski, NK Vinjani

Author