Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

(FOTO) Unidos pobjednik 4. malonogometnog turnira “Susret (druženje) Imoćana u Zagrebu”

Ekipa Unidos pobjednik je 4. malonogometnog turnira “Susret (druženje) Imoćana u Zagrebu” održanog u subotu, 04.06.2022. godine na Sportskom centru Keglić u Zagrebu.
U konkurenciji 10 ekipa u finalu malonogometnog turnira ekipa Unidos savladala je ekipu Stari i mladi, dok je u utakmici za 3. mjesto ekipa TS nije C savladala prošlogodišnje pobjednike Mlade Vilenjake.
Za najboljeg igrača proglašen je Zvonimir Perković Šantar iz ekipe pobjednika, najbolji vratar je Joško Martinec iz drugoplasiranih Starih i mladih, dok je prvi strijelac turnira Mirko Dodig iz ekipe CB Zags.
Sveukupno najbolji strijelac svih vremena je Ivica Ivek Ljubičić.
Ekipa Unidos nastupila je u sastavu: Ivan Petričević (vratar), Mirko Gudelj, Mate Gudelj, Zvonimir Perković Šantar, Toni Jelavić, Frane Gudelj, Tomislav Maršić, Ivan Ivkošić, Marko Kukavica, Karlo Pirić i Mario Milanović U stručnom stožeru bili su: Damir Jelavić (“Ćiro Blažević”) Ante Smoljo (“Stanko Mršić”) Petar Majić (“Domeniko Sizgoreo”) stručnjak za fizičku spremu i motivaciju u slučaju pada morala ekipe.
U finalu potezanja konopa CB Zags savladao je ekipu In vino veritas. U odličnom okruženju uz prigodan roštilj Imoćani u Zagrebu družili su se i zabavili te je prošlo sve u najboljem redu, dok se dogodine, za petogodišnjicu druženja, pripremaju mnogobrojna iznenađenja te proširenje programa. Više informacija te detaljniji izvještaj sa druženja možete u tijeku idućih dana pročitati na službenoj facebook stranici turnira Susret Imoćana u Zagrebu.

Damir Jelavić – voditelj ekipe Unidos

In vino veritas – jedna od najdugovječnijih rekreativnih ekipa u Imotskoj Krajini

CB Zags – pobjednici u potezanju konopa

Ekipa Vilenjaka ove godine bila je pojačana i sa dvije Vile. Andreja Tolić i Petra Lerotić

Dogovor Starih i mladih

Osvajači turnira – ekipa UNIDOS

Finale potezanja konopa. CB Zags – In vino veritas 2:0

Author