Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Blue Red Green Lake Multisport liga 4. kolo

U 4. kolu Blue Red Green Lake – Multisport lige vozio se – kronometar. Nakon 3 kola u kojima se vozilo u standardnom natjecateljskom modu, a prije brdske utrke (koja ide sa sljedećim kolom), kronometarska disciplina je unijela malo osvježenja u postojeći format natjecanja kao vrlo atraktivna disciplina i odmah nam se uvukla pod kožu.
Danas je nastupilo 15 sudionika (9 u road i 6 u MTB kategoriji). Po prvi put s nama su danas bili: Tino Nikolić, Marinko Petričević, Mladen Kokić i Davor Markota. Dečki, drago nam je da ste nam se pridružili. Ukupan broj sudionika na ligi koji su nastupili barem jedno kolo povećao se na 23 sudionika, što je za svaku pohvalu!
Rezultati 4. kola – kronometar – road bike:
1. Marko Šimić
2. Danijel Pezo
3. Tino Nikolić
Rezultati 4. kola – kronometar – MTB:
1. Mladen Kokić
2. Jadran Mršić
3. Željko Pojatina
Komentar:
Kronometar je dinamična i atraktivna disciplina. Danas se vozio 1 krug dužine 17.5 km i bilo je priličito uzbudljivo. Zbog izostanka nekoliko standardnih sudionika, pogotovo Vjeke Franceschia (vodećeg u dosadašnjem poretku), situacija na vrhu postaje kompleksnija i borba za prva 3 mjesta bit će vrlo neizvjesna, što dodatno povećava napetost u svakom daljnjem kolu. Ovom prilikom pozdravljamo kolegu Vjeku i želimo mu brz oporavak.
Ukupni poredak – road bike:
1. Marko Šimić
2. Danijel Pezo
3. Mario Milas
Ukupni poredak – MTB:
1. Jadran Mršić
2. Mario Bušić
3. Marin Milardović
Sljedeće 5. kolo je na rasporedu 23.05.2021. Vozi se brdska utrka od Modrog jezera do Eko sela Grabovci.

Author