Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

3.HNL: Kamen uspješan u Ivanbegovini

Ispred 150 gledatelja u Ivanbegovini, momčad Gorana Šušnjare pruzila je odličnu i borbenu igru svojim navijačima.
Kamen je od prve minute imao incijativu, borbenost Kilića, Marčića i Brane Kujundžića urodila je plodom. Taj trio odveo je utakmicu u željenom tonu.
Nakon lijepe akcije domacih, i ubacaja Kujundžića u 8. minuti Mikulić zabija za vodstvo. Želja za pobjedom nakon prvog gola se udvsotručila, i Kamen je imao posjed lopte 80%. Jedan prodor s lijeve strane Branimira Kujundžića završava ubačajem na glavi Mikulića koji sigurno zabija za 2:0.

Nadmoć Kamena se nastavila , Zmaj nije imao previše šansi da dođe u polovicu domaćih, a i obrana Kamena je na krilima Ćelića i Žužula sve spretno zaustavljala.
U nastavku se igrala 42. minuta, kad je virtuoz Branimir Kujundžić izveo udarac iz kuta iz kojega je kao nekada Blaž Slišković lijevom nogom zabio u suprotne rašlje eurogol. U drugom poluvremenu kao da su domaći vec popustili kočnice, iz neoprezne reakcije obrane gosti daju počasni gol.

Nakon toga su se igrači Kamena probudili i nisu davali gostima posjed ni prelazak na svoju polovicu. Imali su domaći jos dvije prilike preko Kljenka i Roka Kujundžića koje je danas odlicni vratar gostiju, inače naš imoćanin Luigi Mišević odlicno skinuo.
Velika pobjeda Kamena, a 10 bodova u zadnja 4 susreta obećavaju siguran nastavak. U svlačionici je atmosfera bolja nego ikada u zadnjih 10 godina zahvaljujući Goranu Šušnjari, velikom treneru i čovjeku.

Foto / Video: NK Kamen Podbablje

 

Author