Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

15. Memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović”

U nedjelju 19. ožujka u dvorani srednjoškolskog centra Imotski održat će se 15. Memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović”.

Svake godine u sklopu obilježavanja godišnjice  pogibije hrvatskog redarstvenika i domoljuba Josipa Jovića, Taekwondo klub Imotski organizira taekwondo turnir za mlađe kadete, kadete i juniore pod nazivom  Memorijal Josip Jović. Na turniru će nastupiti  klubovi iz cijele Hrvatske, kao i klubovi iz BiH.  Na turniru će nastupiti četiristotinjak natjecatelja, a s trenerima, sudcima, tehničarima te publikom iz T.K. Imotski očekuju prepunu dvoranu srednjoškolskog centra.

Ovaj turnir po masovnosti je najveći je sportski događaj u gradu Imotskom (rekordnih 570 sudionika u 2017. godini) te je posljednjih nekoliko godina jedan od većih ili najveći taekwondo turnir u Dalmaciji. Također uvršten je u službeni kalendar Hrvatskog taekwondo saveza. Planirani početak natjecanja je u 9:00, a planirani završetak oko 18:00 sati.

Iz T.K. Imotski očekuju i dobar sportski rezultat sličan prošlogodišnjem kada je naš kluba zauzeo prvo mjesto ispred splitskog Montera u ukupnom poretku klubova. Također na prošlogodišnjem izdanju Memorijala uz pregršt odličja nekoliko Imotskih predstavnika bili su i najbolji natjecatelji u svojim uzrastima. Pozivamo sve prijatelje sporta u subotu u dvoranu srednjoškolskog centra Imotski.

Ulaz u dvoranu je besplatan.

Izvor: Radio Imotski

Author