Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

Ovaj vikend, točnije u subotu i nedjelju od 15:30 minuta naši županijski nogometni ligaši igraju utakmice 4.kola. Pogledajte parove:

Subota 01.10. 15:30

NK Omiš – NK Vinjani

Vinjančani idu u goste najboljoj ekipi lige koja je u prošlom kolu Imoćanima na Gospinu docu utrpala 6 golova. Iako je momčad trenera/igrača Marina Sliškovića u nešto boljoj formi u odnosu na početak sezone, sigurno da im neće biti lako donijeti kući bodove iz Omiša.

NK Mračaj – NK OSK

Momčad iz Runovića je sa dvije pobjede krenula u sezonu, pa onda u prošlom kolu visoko poražena od susjeda iz Prološca. Na Pojilo u subotu dolazi poprilično kvalitetna momčad OSK-a iz Otoka, ali je poznato da nikome nije lako odnijeti bodove iz Runovića.

NK Tekstilac – NK Mladost (P)

Proložani su se popeli na drugo mjesto tablice i ovo kolo odlaze na gostovanje u Sinj kod novog ligaša Tekstilca, trenutno zadnje momčadi u ligi. Pomislili bi da bi to trebao biti lak posao za Mladost, ali Sinjani se ne predaju tako lako što smo se mogli uvjeriti u 1.kolu kada su gostovali u Imotskom.

Nedjelja 02.10. 15:30

NK Imotski – NK Primorac (S)

Jedna pobjeda i dva poraza u zadnja 3 kola sigurno nije ono što zadovoljava Imotski. Ovu je nedjelju prilika da momci trenera Knezovića na svom terenu pokažu bolju igru i osvoje bodove protiv susjeda na tablici, Primorca iz Stobreča.

Foto: Sport Imotski

 

 

 

 

Author