Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

1.ŽNL: U subotu i nedjelju 18.kolo

Ovu subotu i nedjelju naši nogometni klubovi igraju 18.kolo 1.ŽNL jug. Evo parova:

NK Imotski – NK Omladinac

Težak susret čeka ovu subotu na stadionu “Gospin dolac” momčad Imotskog. U dvoboju protiv odlične ekipe Omladinca, Imoćani nemaju pravo na kiks s obzirom da su u zadnja dva kola upisali poraze i izgubili vrlo važne bodove za priključak prema vrhu tablice.

Utakmica se igra od 15:30 minuta.

HNL Val – NK Vinjani 

Nogometaši Vinjana gostuju u Kaštelima u dvoboju protiv susjeda na tablici HNK Vala. Vinjančani trenutno igraju dobar nogomet, a to su i dokazali pobjedama u zadnja dva susreta protiv Imotskog. Računajući na vrlo dobru formu ekipe trenera Marina Sliškovića, nećemo isljučiti ni mogućnost osvajanja sva tri boda na ovom gostovanju.

Igra se u Kaštelima u subotu u 15:30 minuta.

NK Mračaj – NK Omiš

U Runoviće na “Pojilo” dolazi Omiš, drugoplasirana ekipa 1.ŽNL. Mračaj je u neugodom položaju na tablici i nema prostora za kalkulacije, pa je svaka nova utakmica presudna za bijeg sa zadnje pozicije. Naravno da neće biti lako protiv favorita iz Omiša, no na terenu u Runovićima gostima nikad nije bilo lako upisati bodove.

Utakmica u subotu počinje u 15:30 minuta

NK Postira-Sardi – NK Mladost

Ukratko, Mladost ovu nedjelju na Braču jednostavno mora pobijediti. Predzadnja momčad lige po svim segmentima nije dorasla Proložanima, te je za očekivati da se igrači novog trenera Marijana Strinića probude i krenu i ostvare vrijednu pobjedu. Ovaj susret je idealna prilika da se prekine negativan niz, pa mislimo da neće biti većih problema da bodovi stignu u Proložac.

Igra se ovu nedjelju u Postirama s početkom u 16:30 minuta.

Foto: Sport Imotski

Author