Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

1.ŽNL: Poraz Imotskog, potop Mladosti i prvo slavlje Vinjana

Danas je odigrano nekompletno 9.kolo 1.ŽNL jug.

Nogometaši Imotskog su gostovali u Tučepima i tijesno su poraženi rezultatom 1:0 od domaćeg Jadrana. Imoćani su se dobro držali,ali su domaćini bili bolji točno za ovaj jedan pogodak. Napomenimo i to da je u 85.minuti susreta isključen trener Imotskog Ante Knenzović zbog prigovora glavnoim sucu utakmice.

Mladost iz Prološca je na svom terenu visoko poražena od najkvalitenije ekipe lige,momčadi Omiša rezultatom 5:1. Po teškom i mokrom terenu gosti iz Omiša nisu dozvolili Proložanima da bodove ostave kod kuće. Jedini pogotak za Mladost postigao je Ivan Klarić Dračar u 6.minuti susreta.

Nogometaši Vinjanja su napokon upisali svoju prvu pobjedu u prvenstvu.Na Dovici je gostovala močad Vala iz Kaštela,a domaći nogometaši su boljom igrom po teškom terenu zasluženo pobijedili rezultatom 2:0. Pogotke za današnje slavlje Vinjančana postigli su Pave Klapirić u 22.,te Mateo Bešlić u 68.minuti susreta.

U nedjelju se igrao susret u Kaštel Sućurcu gdje su se sastali domaći Jadran i Mračaj iz Runovića. Domaćini su bili konkretniji i pobijedili rezultatom 3:1.

Foto: Sport Imotski 

 

Authors