Sport Imotski

Sportski portal Imotske krajine

1.ŽNL: Imotski slavio u Gospinu docu (FOTO)

Nogometaši Imotskog pobijedili su danas na Gospinu docu momčad Orkana iz Dugog Rata u sklopu 2. kola 1.ŽNL rezultatom 2:0. Imoćani su oštro krenuli od početka utakmice i stvorili nekoliko šansi ali bez pravog učinka. Orkan je također prijetio opasnim akcijama, ali je danas raspoložen bio vratar domaćih Marko Čagalj koji se istakao sa nekoliko odličnih obrana.

Prvi dio je završio bez golova,a onda Imotski ubacuje u veću brzinu, te u 49. minuti utakmice dolazi u vodstvo preko Stanka Topića. Domaćini su u drugom dijelu izrazito bili bolja momčad, pa nije trebalo dugo čekati na drugi pogodak. A on se dogodio u 65. minuti utakmice kada je brzonogi Ante Ljubičić pogodio za 2:0.

Recimo i to da Imoćani nisu u 51. minuti iskoristili kazneni udarac nakon prekršaja na danas odličnim Ljubičićem, točnije iz prvog puta Stanko Topić je zatresao mrežu, ali je sudac dosudio ponovno izvođenje jer su igrači Imotskog prije utrčali u kazneni prostor. Iz drugog puta udarac je obranio gostujući vratar Petar Vrdoljak. Sve u svemu, danas vrlo dobra utakmica nogometaša Imotskog i zasluženo osvojena tri boda.

Foto: Sport Imotski

Author